Despre noi

Am dat startul livrarii de pizza in Focsani

Acum 7 ani, in Focsani, pizza se servea doar la restaurant. Asa ca am decis ca e momentul sa puteti savura o pizza in intimitatea caminului dumneavoastra. Asa s-a nascut Cuptorul cu Pizza – prima pizzerie cu livrare din Focsani.

Cuptorul cu pizza
Puteti servi pe loc
Puteti servi pe loc
Puteti servi pizza la noi, la varice
Livrare la domiciliu
Livrare la domiciliu
Livram gratuit in Focsani la domiciliu sau la birou
Ridicare personala
Ridicare personala
Puteti ridica comanda direct de la noi de la cuptor
Cuptorul cu pizza
ALUATUL VERITABIL DUPA RETETA AUTENTICA
Respectam reteta originala de pizza si acesta este secretul succesului nostru

Plamadim aluatul zilnic dupa o reteta veche italieneasca. Respectam cu strictete cantitatile si timpii de lucru si reusim sa pregatim o pizza veritabila. Dar asta nu e tot. Ingredientele naturale si proaspete desavarsesc gustul cu care v-am obisnuit de 6 ani. Nu in ultimul rand, cuptorul pe lemne este arma secreta. Toate acestea desavarsesc pizza noastra si o fac unica.

COMANDA
Diferenta o face pasiunea pentru bucatarie

Mereu am apreciat un lucru bine facut. Ne-am luat angajamentul fata de voi ca nu vom face rabat de la calitate. Si iata ca in continuare suntem in topul preferintelor in Focsani. Calitatea intotdeauna face diferenta.
Va multumim!

Cuptorul cu pizza
MOZZARELLA AUTENTICA
Cuptorul cu pizza
LEGUME PROASPETE
Cuptorul cu pizza
FAINA DE CALITATE SUPERIOARA
COMENZI TELEFONICE

Puteti comanda telefonic, la numerele noastre, 0729689688 sau 0760323221. Livram gratuit comenzile mai mari de 30 de lei pe teritoriul orasului Focsani. Puteti alege si ridicare personala direct de la noi, strada Anghel Saligny 18 , Focsani.

COMENZI ONLINE

Puteti comanda online, de pe site. Plata se face securizat, cu cardul bancar. Livram pe teritoriul orasului Focsani. Comanda minima este de 40 de lei, caz in care beneficiati de livrare gratuita. Puteti alege si ridicarea personala direct de la noi, Strada Anghel Saligny 18A, Focsani

MERGI SUS!